Омлет

 Продукти: 2 бр. яйца и 2-3 суп. лъж. олио- това е основното :)
 другото е по - избор и каквото имате- но в малко количество- например 1 тънко парченце сирене,малко нарязан лук,малко парченце шунка(ако искате да има и месо)
 Приготвяне:Слагате в тиганче олиото да загрее- през това време счуквате и разбърквате добре яйцата в купичка,нарязвате сиренето и каквото друго решите наситно и прибавяте с леко бъркане към вече разбърканите яйца и изсипвате в нагорещеното олио (без да бъркате).След като се позапърже(внимателно за да не го разкъсате)- оръщате омлета, за да се позапърже и от другата страна.прегъвате на две и го поставяте в чиния.Сервирате с гарнитура-някаква салата .

Популярни публикации от този блог

Празена кашичка

Колибарска салата

Шницел