Виенски шницел на Йоана Продукти: 600 г телешко бонфиле, нарязано на 4 парчета по 150 грама всяко сол около 100 г брашно 2 яйца от свободно отглеждани кокошки около 150 г галета олио за пържене Бързи шницели от кайма и бира Продукти за 8 шницела: 500 г кайма, 2 глави кромид лук (настърган), 3 яйца, 2 ч.ч. брашно, 1 ч.ч. бира, черен пипер, сол Всичките продукти се разбъркват и сместа се оставя да престои 15-ина минути. В тиган със сгорещено олио с черпак се изсипват шницелите и се пържат от двете страни до готовност. Вкусни и сочни шницели от кайма Продукти: 500гр. кайма,2 яйца, 2 суп. лъж. кис. мляко, 1/2 ч.л. сода, 1 скилидка чесън, сол, чер. пипер, кимион, магданоз, чубрица, (малко настърган кашкавал няма да навреди) за паниране: галета , 2-3 яйца Омесвате всички продукти (без яйцата и галетата) и оставяте в хладилника за 2-3 часа. После оформяте шницелите и овалвате в яйце, галета, яйце, галета и пържите на слаб огън. Шницели "Всичко по пет&